Vrancaria Cat’s Claw

Vrancaria Cat’s Claw

Kattenklauw of katsklauw is een zeer sterk werkende virusremmende plant. Het werkt zelfs bij de ziekte van lyme. Overigens is de herkomst van de ziekte van lyme en ebola miscshien hetzelfde.

Het lijkt erop dat de Cat’s Claw de werking van Echinacea, Ginseng, Pan d’ Arco en andere natuurlijke producten tezamen in zich heeft.

De werkzame bestanddelen uit de Cat’s Claw lijken een diepgaande, goede invloed te hebben op de kwaliteit van witte bloedlichaampjes. Daarnaast zou de bloedcirculatie met cat’s claw gebaat zijn; ook een anti-oxydant werking wordt aan Cat’s Claw toegeschreven. Oxydatie in het lichaam is enigszins te vergelijken met het roesten van ijzer en is dus een negatief proces in ons lichaam. Cat’s Claw bevat een groot aantal werkzame bestanddelen. (zgn. phytochemische bestanddelen) die in synergetische werking het lichaam kunnen helpen om in balans te komen. Vooral degenen die geen goed voedingspatroon hebben, roken of veel alcohol consumeren, zouden weleens problemen kunnen krijgen met hun weerstand. Dan kan Cat’s Claw een hulp zijn, maar dan moet er ook wat aan de slechte leefgewoontes worden gedaan.

Cat’s Claw (soms kattenklauw of katsklauw genoemd) is het beste plantaardige middeltje om de weerstand te verhogen bij winterse kwalen omdat het de witte bloedcellen stimuleert. Het is ook efficiënt tegen sinusitis, chronische pijn en ontstekingen (bijvoorbeeld door jicht en artritis), hardnekkige virussen, hartproblemen, cholesterol, hoge bloeddruk, een vervuild lichaam en rimpels.

-Weerstandsverhogende werking: Cat’s Claw is vooral gekend voor zijn uitmuntende resultaten bij het verhogen van de weerstand zodat typische winterse kwalen zoals griep en verkoudheid geen kans krijgen of sneller genezen. Dit Zuid-Amerikaanse kruid is ook efficiënt bij het doden van virussen.

Ontstekingsremmend: De ontstekingsremmende werking van Cat’s Claw is te danken aan de vele phytochemicaliën die in de plant aanwezig zijn.

Beschermt het hart: Cat’s Claw beschermt het hart omdat het de bloeddruk en de cholesterol vermindert..

Pijn en ontsteking door onder meer artritis en licht verminderen: Cat’s Claw bevat sterolen die in het lichaam reageren zoals steroïden. Hierdoor kan o.a. artritis worden behandeld. Onderzoek heeft aangetoond dat het zwellingen