Voedingssuplementen

Voedingssupplementen spelen een belangrijke rol in de therapie. Ze ondersteunen en bespoedigen het herstel van het lichaam.

We gebruiken de voedingssupplementen van SYMBIO.

SYMBIO is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in 100% eerlijke en natuurlijke voedingssupplementen en plantenextracten.

Deze supplementen worden lokaal en duurzaam geproduceerd. Zo kunnen wij aan onze klanten producten van topkwaliteit aanbieden. Onze producten zijn verkrijgbaar in capsules, tincturen en siropen.

                                                       

Cat’s Claw of uncaria tomentosa

Cat’s Claw is een bijzondere klimplant die groeit in het Peruaanse amazone gebied. In Peru wordt zowel de schors alsook de wortel van deze klimplant al eeuwenlang door de inheemse bevolking gebruikt omwille van zijn positieve werking op het immuunsysteem.

Voor de indianen uit het centraal Peruaans regenwoud is er slechts één saventaro (letterlijk vertaald ‘krachtige plant’ namelijk Cat’s Claw.

Cat’s Claw dankt zijn naam aan de scherpe doornen, twee aan de basis van elk paar bladeren, die er uit zien als kattenklauwen. Deze klauwen stellen de klimplant in staat om zich vast te hechten aan de bomen en zo naar een hoogte van 40 meter en meer te klimmen.

Cat’s claw is nog onder een aantal andere synoniemen bekend, nl Griffe du Chat, de leven schenkende liaan Samento® ene Una De Gato.